Leipomon koneet, uunit ja automaatio vankalla kokemuksella ja hyvin edullisesti

BEO toimii nykyaikaisella tavalla ja on edelläkävijä leipomokoneiden ja uunien edullisten hintojen esiintuojana. Saatte laadukkaat leipomokoneet ja uunit tunnetuilta valmistajilta suoraan leipomoon todella edullisin hinnoin.

Olipa kyseessä yksittäinen leipomokone tai suuri kokonaisuus BEO tarjoaa ratkaisun avaimet. Yhtiön omistajana minulla on yli 50 vuoden kokemus leipomoalasta alkaen taikinanteosta perheen leipomossa aina leipomon johtotehtäviin. Vuodesta 1980 alkaen olen ollut leipomokonekaupassa. Yhteistyökumppaneina meillä ovat hyvät valmistajat EU alueella ja myös muissa maissa.

Yhä useampi leipomo on käyttää tätä nykyaikaista tapaa hankkia leipomon koneistus, ja samalla säästää suuria summia investoinnissa. Ota yhteys! 

 

Asiakastyytyväisyys

Kyselytutkimuksemme mukaan yli 95 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä laitteisiin ja palveluumme.

 

Ajankohtaisia uutisia

26.04.2018

Tervetuloa IBA-messuille hyvät ystäväleipurit!

Tutustukaa messulla rauhassa mielenkiintoisiin asioihin ja ottakaa yhteys BEO:on. Me teemme kaikkemme, että saisitte kohtuuhintaan tarvitsemanne koneet tai uunit. Palvelemme teitä, rakkaat leipurit! Nyt jo 40 vuoden ajan!

23.04.2018

Kiertoarinauunit ja teolliset leipälinjat

Korkealaatuiset tehokkaat Tsekin tasavallassa valmistetut kiertoariuunit ja leipälinjat, sämpylälinjat, korppulinjat, maalaisleipien valmistus kiviarilla, vuokaleipien valmistus, ne kaikki kuuluvat Beo Ky ohjelmaan.

J4 on eräs Euroopan nopeimmin kasvaneista kiertoarinauunien valmistajista, he ovat markkinajohtaja mm. Espanjassa, jossa suurimmat teolliset valmistajat ovat investoineet J4 uuneihin, mm. uudet nykyaikaiset ns. RUSTIC-leipomot, joiden vehnätaikinajuureen valmistetut leivät ovat saavuttaneet suuren suosion.

Tutustu J4 linkistä www.J4.cz

Liberecissä sijaitseva LSCR-yhtiö on erittäin kokenut leipälinjojen valmistaja. Yhdessä J4 yhtiön kanssa voimme tarjota parasta ja myös kohtuulintaista leivänvalmistutekniikkaa.

Tutustu sivuillamme tarkemmin!

 

07.03.2018

Korkealaatuiset uunit Espanjasta!

Valencialainen VLC OVENS valmistaa hyviä pinnavaunu-uuneja, höyrytuubiuuneja, kotileipomon uuneja ja vesimittareita.

Uuneilla on hyvä hinta-laatusuhde, mm. pinnavaunu-uunit ovat kokonaan hyvälaatuista RST-terästä ja niissä voi paistaa mm. riisipiirakoita, sillä uunista saa yli 300 asteen lämpötilan.

Tutustu linkistä: vlcovens.com

Sivut ovat espanjaksi ja englanniksi

13.04.2017

Nyt leipomokoneita ja paistoautomaatiota myös Turkista!

Olemme sopineet, että Beo Ky edustaa ATS leipomonevalmistajaa, joka on tunnettu hyvästä laadustaan.

Näin ollen pystymme tarjoamaan esimerkiksi palakoneet, arinauunit sekä erityisesti paistouuniautomaation ja arinauunit huippuedullisesti!

Lue lisää: Paistoautomaatio Turkista