BEO

BEO toimii nykyaikaisella tavalla ja on edelläkävijä leipomokoneiden ja uunien EDULLISTEN HINTOJEN ESIINTUOJANA laadusta tinkimättä. BEOn yhteistyökumppaneina ovat Euroopan parhaat leipomokonevalmistajat. Saatte tarvitsemanne koneet suoraan valmistajatehtaalta leipomoon todella edullisin hinnoin.

Nyt myös flowpak-pakkauskoneet, munkinpaisto-altaat, croissantkoneet, ciabattakoneet, laminointilinjat, myymäläuunit ja paljon muuta suoramyyntinä todellisin säästöhinnoin.

Tutustu huoltoon ja asennukseen. Suomen parhaat ammatti-ihmiset palvelevat läheltä ja kokemuksella. Itsenäisesti!

Leipomonne kannattaa pyytää tarjous BEOlta. Saatatte hämmästyä hintojen edullisuutta. Hintojen edullisuus johtuu ainoastaan pienemmistä kuluista ja maltillisesta asenteesta.

Tämä uudenlainen hankintatapa kannattaa: Laskelman mukaan leipurit ovat saaneet jopa 200.000 euroa säästöä investoinneissaan, kun mukaan lasketaan 25 viimeisintä hankintaa - siis verrattuna jos koneet olisi hankittu perinteisellä maahantuontitavalla. Alviin ole tarvinnut sitoa senttiäkään.

Tervetuloa mukaan nykyaikaiseen tapaan ostaa korkealaatuiset leipomon koneet ja uunit halvemmalla kuin aikaisemmin.

Beo Oy

 

Matti Savolainen

Ajankohtaisia uutisia

21.10.2016

Hyviä uuneja ja nostatuskaappeja edullisesti!

Pinnavaunu-uunit, arinauunit, korkeanlämpötilan uunit, kotileipomon uunit, kiertoarinauunit, näkkileipäuunit, pizzauunit ja tietysti myös kiviarinauunien tyhjennys- ja täyttöautomaatio sekä nostatus- ja vaihtolämpöuunit nyt edullisesti. Kysy tarjousta!

Ajankohtaisia uutisia

02.03.2016

Leipuria suosivat hinnat!

Tarjoamme hyvää laatua parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Jos tarjouksemme ei ole halvin, niin ota yhteyttä ja esitä meille halvempi tarjous, niin alennamme omaamme. Haluamme olla paras leipurin eduksi.

Ajankohtaisia uutisia

08.02.2016

Munkkien paistolaitteet

Hyvät munkit tuovat lähileipomolle imua ja hyvää mainetta! Beo Oy:llä on hyviä, työtä helpottavia ja kapasiteettia nopeuttavia paistolaitteita hyvin edulliseen hintaan.

 

Teollinen pizzan ja rieskojen paistouunit

Espanjalainen päämiehemme valmistaa teolliseen tuotantoon tarkoitettuja pizzojen ja rieskojen paistoon hyvin laadukkaita uuneja. Uuneja saatavana joko luonnonkiviarinalla tai verkkoarinalla. Sähkölämmitteiset uunit ovat hyvin tarkkoja sillä vastusryhmät ovat tyristoriohjattuja. Myös öljy- ja maakaasulämmitysmahdollisuus.

Ajankohtaisia uutisia

02.01.2016

Hyvä leipomoalan ammattilainen,

Vuonna 2016 lisäämme kone- ja uunivalikoimaa merkittävästi ja pidämme hintatason edelleen hyvin edullisena leipurin eduksi! Lisäksi lisäämme huoltoyhteistyöyrityksiä, jotta hyvä ja edullinen huolto- ja asennuspalvelu olisi lähellä kaikkia leipomoita. Teemme kaikkemme, jotta leipomokoneiden ja uunien hinta- ja laatutaso olisi erittäin kilpailukykyinen.

Kun hankit leipomokoneen tai valmistuslinjan kysy tarjous myös Beo Oy:ltä. Säästö voi olla merkittävä verrattuna kilpailevaan tarjoukseen.

Ajankohtaisia uutisia

28.09.2015

Leipomoiden rakentaminen Itäeurooppaan

Beo Oy on pitkäaikaisen kokemuksensa ansiosta kiinnostunut yhteistyöprojekteista suomalaisten rakennusliikkeiden kanssa uusien leipätehtaiden rakentamisesta Venäjälle ja muihin Euroaasian maihin. Pystymme tarjoamaan parhaiden eurooppalaisten leipomokonevalmistajien tuotteet edullisesti, joka osaltaan antaa rakennusliikkeelle kilpailuetua vaativassa markkinaympäristössä.

Beo Oy on luotettava, käytännössä velaton ja omaa vahvan tietotaidon ja kokemuksen.

Ajankohtaisia uutisia

28.12.2014

Tiedätkö?

EU-alueella valmistetut leipomokoneet ja uunit saa hankittua ilman, että tarvitsisi sitoa alv-veroa ns. perinteisen maahantuonnin laskuihin. Voit hankkia koneet maksamalla suoraan valmistajalle. Kun kone saapuu, niin alv-suoritus on tässä vaiheessa vain kirjaus ja samalla ostovähennys verotilillä, joten pääomaa ei ole sitoutunut.

Beo Oy auttaa teitä hankkimaan koneet halvemmalla. Kymmenien vuosien kokemuksella tunnemme lähes kaikki leipomokonevalmistajat Euroopassa. Näin saat leipomokoneet tai uunit jopa useita kymmeniä prosentteja halvemmalla.

EU-kauppa tuo siis hienoja etuja leipomoille! Ne kannattaa käyttää leipomon hyödyksi.