BEO

BEO toimii nykyaikaisella tavalla ja on edelläkävijä leipomokoneiden ja uunien EDULLISTEN HINTOJEN ESIINTUOJANA laadusta tinkimättä. BEOn yhteistyökumppaneina ovat Euroopan parhaat leipomokonevalmistajat. Saatte tarvitsemanne koneet suoraan valmistajatehtaalta leipomoon todella edullisin hinnoin.

Nyt myös flowpak-pakkauskoneet, munkinpaisto-altaat, croissantkoneet, ciabattakoneet, laminointilinjat, myymäläuunit ja paljon muuta suoramyyntinä todellisin säästöhinnoin.

Tutustu huoltoon ja asennukseen. Suomen parhaat ammatti-ihmiset palvelevat läheltä ja kokemuksella. Itsenäisesti!

Leipomonne kannattaa pyytää tarjous BEOlta. Saatatte hämmästyä hintojen edullisuutta. Hintojen edullisuus johtuu ainoastaan pienemmistä kuluista ja maltillisesta asenteesta.

Tämä uudenlainen hankintatapa kannattaa: Laskelman mukaan leipurit ovat saaneet jopa 200.000 euroa säästöä investoinneissaan, kun mukaan lasketaan 25 viimeisintä hankintaa - siis verrattuna jos koneet olisi hankittu perinteisellä maahantuontitavalla. Alviin ole tarvinnut sitoa senttiäkään.

Tervetuloa mukaan nykyaikaiseen tapaan ostaa korkealaatuiset leipomon koneet ja uunit halvemmalla kuin aikaisemmin.

Beo Oy

 

Matti Savolainen

Ajankohtaisia uutisia

07.01.2017

Hyviä uuneja ja nostatuskaappeja edullisesti!

Pinnavaunu-uunit, arinauunit, korkeanlämpötilan uunit, kotileipomon uunit, kiertoarinauunit, näkkileipäuunit, pizzauunit ja tietysti myös kiviarinauunien tyhjennys- ja täyttöautomaatio sekä nostatus- ja vaihtolämpöuunit nyt edullisesti. Kysy tarjousta!

Ajankohtaisia uutisia

02.03.2016

Leipuria suosivat hinnat!

Tarjoamme hyvää laatua parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Jos tarjouksemme ei ole halvin, niin ota yhteyttä ja esitä meille halvempi tarjous, niin alennamme omaamme. Haluamme olla paras leipurin eduksi.